Barcelona voitti Valencian 4-2

La Ligan 33. kierroksella Barcelona kohtasi kotonaan Valencian. 90+3, jalkapallo pelipaidatpukeutunut Lewandowski viimeisteli hattutemppunsa vapaapotkulla. Lopulta Barcelona voitti Valencian 4-2 ja ohitti Gironan sijoituksissa toiselle sijalle.

22. minuutilla Rafinha syötti vasemmalta, Fermin puski maalin ja Barcelona johti Valencian 1-0. 27. minuutilla Ter Stegen teki tiputusvirheen ja Duro osui suoraan häneen. 1-1 tasoitti tilanteen. 37. minuutilla Araujo kaatoi vastustajansa rangaistusalueellaan ja erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun ja teki maalin 1-2. 49. minuutilla FC Barcelona pelipaidatpukeutunut Gundogan ampui kulmapotkun ja Lewandowski teki puskulla 2-2. 82. minuutilla Lewandowski teki maalin kahdesti puskulla rangaistusalueelle, ja Barcelona ohitti Valencian 3-2. Lisäajalla 90+3 Lewandowski teki vapaapotkun rangaistusalueen vasemmalta puolelta ja teki suoraan maalin, Barcelona 4-2 Valencia.