Bayer Leverkusen vs Roma

Eurooppa-liigan puolivälierän toinen osa on ohi. Kaksi perinteistä jättiläisjoukkuetta eivät onnistuneet luomaan ihmeitä. Fanit, jotka käyttivät Atalanta pelipaidataiemmin, luulivat voittaneen Eurooppa-liigan kauden suosikki on Liverpool, ja nyt mestaruuden suosikki on Leverkusen!

Leverkusen jatkoi kilpailua West Ham Unitedin kanssa 2-0-etulla ensimmäisessä osaottelussa. Eurooppa-liigan puolivälierissä Bayer Leverkusen vastaan ​​West Ham United vierasottelussa. 13. minuutilla Bowen syötti ja auttoi Antonioa tekemään maalin puskulla! West Ham johtaa Leverkusenia 1-0 kotonaan.89. minuutilla, kun Leverkusen oli häviämässä, jalkapallo pelipaidatpukeutunut Frimpong lensi rangaistusalueellaan puolustajaan ja rikkoi linjan 1-1 West Ham Unitedin kanssa kokonaispisteet 3-1 etenemään välieriin! Leverkusenin tappioputki ulottuu 44 otteluun, ylittäen Juventuksen 43 ottelua kaudella 2011-12. Ryhdy lyömättömäksi ennätykseksi useissa kilpailuissa viidelle pääliigajoukkueelle uudesta vuosisadasta lähtien!