Manchester United 2-2 Tottenham

Valioliigan 21. kierroksen keskipisteessä Manchester United kohtaa kotonaan Tottenhamin. Manchester United on pärjännyt tällä kaudella huonosti. Ensimmäisellä 20 kierroksella se saavutti vain 10 voittoa, 1 tasapelin ja 9 tappiota, keräten 31 pistettä. Onneksi Manchester United pelasi hyvin kotona ja voi kokeilla Tottenhamia.

Kolmannella minuutilla Manchester United pelipaidatpukeutunut Hoylen teki räjähdyksen ja teki Manchester Unitedin ensimmäisen maalin. 19. minuutilla Tottenham teki kulmapotkun ja Richarlison onnistui osumaan maaliin tasoittaen 1-1. 40. minuutilla Rashford ja Hoylen osuivat seinään ja tekivät yhteistyötä rangaistusalueella. Lopulta Rashford työnsi maalin ja auttoi Manchester Unitedia jälleen 2:1 johtoon. Toisen puoliajan alussa Tottenham käytti hyväkseen Manchester Unitedin muodostelmaa saadakseen vakaan jalansijan.. Werner, pukeutunut Norja pelipaitoja, auttoi Bentancuria maalinteossa, ja molemmat joukkueet palasivat samalle lähtöviivalle. Sen jälkeen peli muuttui tylsäksi, eikä kumpikaan osapuoli luonut kovin hyviä maalintekopaikkoja.Ottelun lopussa joukkueet tekivät 2-2-tasapelin, molemmilla 1 pisteellä.