Argentiina voitti rangaistuspotkukilpailun

Vuoden 2024 America's Cupin ensimmäinen peli alkaa NRG Stadium-Houstonissa, Yhdysvalloissa. Argentiina kohtasi Ecuadorin 90. ja 1. minuutilla Kane Rodriguez tasoitti pelin väliajalla, ja molemmat osapuolet aloittivat rangaistuspotkukilpailun. Rangaistuspotkukilpailussa Messi epäonnistui rangaistuspotkussa, ja jalkapallo pelipaidatpukeutunut Martinez torjui urheasti vastustajan kaksi rangaistuspotkua. Lopulta Argentiina voitti Ecuadorin kokonaistuloksella 5-3 ja eteni seuraavalle kierrokselle.

Tätä peliä katsottuna Argentiinan joukkue teki kulmapotkun oikealta 35. minuutilla ja Argentiina johti 1-0! 91. minuutilla Ecuador aloitti nopeasti potkun etukentän oikealta puolelta ja syötti pallon eteenpäin ja teki maalin Ecuador tasoitti maalin lopulta 1-1! Osapuolet aloittivat rangaistuspotkukilpailun voittajan selvittämiseksi. Ensimmäisellä rangaistuspotkukierroksella Messi suoritti rangaistuspotkun ja pallo osui poikkipalkkiin ja pomppi ulos. Toisella kierroksella Argentiina pelipaidatpukeutunut Alvarez teki tasaisesti rangaistuspotkun, mutta Martinez torjui hänet! Argentiina johtaa 1-0 rangaistuspotkusta. Kun Otamendi teki rangaistuspotkun, Argentiina voitti Ecuadorin 4-2 rangaistuspotkuilla ja 5-3 yhteistuloksella etenemällä välieriin.