Ranska voitti Israelin 4-1

UEFA Nations Leaguen kolmas kierros jatkuu Ranska kohtaa Israelin. Tilastojen mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan UEFA Nations League -sarjassa.

Pelin 6. minuutilla Glaser heitti pois ja jalkapallo pelipaidatpukeutunut Camavinga teki maalin 1-0. 24. minuutilla Gandelman teki maalin puskulla, Israel 1-1 Ranska. 28. minuutilla Nkunku onnistui matalasta laukauksesta pienestä kulmasta rangaistusalueellaan ja teki ensimmäisen maalinsa maajoukkueessa. Ranska 2-1. 66. minuutilla vastustajan maalivahti takavarikoi Dembelen kaukolaukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta. 87. minuutilla Guendouzi teki maalin ja Ranskan joukkue lisäsi johtoaan 3-1. 89. minuutilla Ranska pelipaitojapukeutunut Barcola teki panoksensa ja auttoi Ranskaa sinetöimään voiton 4-1 Tämän kierroksen jälkeen Ranskan joukkue nousi ryhmän toiselle sijalle 6 pisteellä, kun taas Israel pysyi viimeisenä ryhmässä kolmella peräkkäisellä tappiolla.