De Gea tekee blokin auttaakseen Fiorentinaa voittamaan

Serie A:n seitsemännellä kierroksella Milan haastoi Fiorentinan vierasjoukkueessa. ACF Fiorentina pelipaidatpukeutunut De Gea teki rohkean blokan ja Gudmundsson teki voittomaalin. Lopulta Milan hävisi Fiorentinalle 1-2.

19. minuutilla Fiorentina voitti rangaistuspotkun, ja jalkapallo pelipaidatpukeutunut Maignan torjui. alueella ja teki maalin matalalla laukauksella Fiorentina johtaa 1-0. De Gea torjui Special Olympicsin rangaistuspotkun 44. minuutilla. 54. minuutilla Milan sai uuden rangaistuspotkumahdollisuuden, ja De Gea torjui pallon uudelleen. 60. minuutilla Special Olympics syötti pallon vinosti etukentän vasemmalta puolelta rangaistusalueelle ja teki maalin 1-1. 73. minuutilla Florence syötti pitkän syötön takakentältä rangaistusalueen eteen ja sai pallon ja sinetöi voiton 2-1.