Italia voittaa Israelin ja jatkaa johtoaan

UEFA Nations Leaguen neljäs kierros jatkuu. jalkapallo pelipaidatpukeutunut Lorenzo teki 2 maalia, kun Italia voitti Israelin vierasjoukkueessa 4-1 ja oli edelleen lohkon ensimmäinen. Ranskan joukkue on toisella sijalla 9 pisteellä.

Tässä pelissä Italia valitsi muodostelman 3-5-1-1, Retegui ja Raspadori voimahyökkääjinä. 41. minuutilla, kun Tonali taisteli vastustajan rangaistusalueella, hän sai virheen ja kaatui maahan kivusta. Italia sai rangaistuspotkun ja teki helposti maalin . 53. minuutilla Raspadori syötti pallon ja Di Lorenzo teki maalin puskulla, Italia 2-0. 65. minuutilla Abu Fani teki maalin, Israel 1-2. 72. minuutilla Dimarco siirtyi rangaistusalueelle, ja Italia jalkapallo pelipaitojapukeutunut Fratesi työnsi ja teki maalin, mikä lisäsi Italian etua 3-1. 79. minuutilla Udoji lähetti syötteen ja Lorenzo teki kaksi maalia, mikä auttoi Italiaa varmistamaan 4-1-voiton.