Tottenham 3-0 Qarabakh

Eurooppa-liigan ensimmäinen kierros on virallisesti alkanut. Viime kauden La Ligan paras maalintekijä on päässyt jalkapallo pelipaidat, ja se on antanut Romalle lisää vaihtoehtoja hyökkäyslinjaansa ottelussa Bilbao Inia vastaan pelissä Dov Bik teki ensimmäisen maalin, ja Paredes tasoitti 85. minuutilla, jolloin Bilbao sai 1-1-tasapelin Romaa vastaan.

Toisessa pelissä yli 80 minuutista huolimatta Tottenham, joka pelasi 10 miehen kanssa, voitti silti Karabahin 3-0. Puolustaja Dragusin karkotettiin varhain punaisella kortilla, mikä ei saanut Tottenhamin tunteita jännittämään. Kotipelin moraali oli korkealla. Johnsonin, Sarrin ja Solanken maalit olivat Tottenham Hotspur, ja Tottenham voitti silti helposti 3-0.