Naisten jalkapallon olympiaottelu Brasilia vastaan Yhdysvallat

Pariisin olympialaiset ovat täydessä vauhdissa Vuoden 2024 Pariisin olympialaisten naisjalkapallojoukkueen puolivälierissä Brasilian naisjalkapallojoukkue voitti lopulta Espanjan naisten jalkapallojoukkueen -2 ja eteni finaaliin. Brasilian naisjalkapallojoukkueen vastustaja finaalissa on Yhdysvaltain naisjalkapallojoukkue.

6. minuutilla espanjalainen maalivahti teki ison jalan. Pelin 49. minuutilla Yasmeim syötti laita, ja Shengabi Portillo seurasi ja teki maalin kasvattaen johtoa 2-0. Ottelun 71. minuutilla Brasilia pelipaitojapukeutunut Adriana osui keskitolppaan puskulla ja teki sitten maalin puskulla. Ottelun 85. minuutilla espanjalainen Salma Palarue teki maalin kulmapotkusta puskulla, Brasilia 3-1 Espanja. Pysäytysajalla Espanja teki virheen takakentällä ja jalkapallo pelipaidatollut Clolin Nicoli teki maalin ja Brasilia johti 4-1. Viimeisellä seisonta-ajalla Salma Palarue teki maalin, Brasilia 4-2 Espanja.