Paul Victor teki maalin kahdesti

Sanotaan, että kauden alkulämmittelyotteluissa valmentajat näkevät intuitiivisesti pelaajien kilpailutilanteen ja kehittämiskohteet joukkueen kokoonpanossa. Seuran ystävyysottelut jatkuvat. Tämä on kauden edeltävä valmistelupeli, joka herättää paljon jalkapallo pelipaidatolevien fanien huomion. Barcelona voitti kahdesti maalin 2-1Real Madrid.Barcelonavoitti kaksi peräkkäistä alkuvalmisteluottelua!

7 minuutilla Victor Paul puski pallon rangaistusalueen eteen, ja Courtois keskittyi torjumaan laukauksen. 24. minuutilla Guler teki maalin, mutta se hylättiin paitsion takia. 42. minuutilla Lewandowski nappasi pisteen ja lähetti pallon, ja Victor teki helposti puskulla maalin eteen. 53. minuutilla Valle syötti FC Barcelona pelipaidatpukeutunutta maalia kahdesti, Barcelona 2-0. 81. minuutilla Nicopas teki merkitsemättömän kulmapotkun, Real Madrid 1-2. Jäljelle jääneenä aikana molemmat osapuolet jatkoivat hyökkäystä ja puolustusta, eikä maaleja tehty. Ottelun lopussa Barcelona voitti Real Madridin 2-1 ilman avainpelaajia.